O nama

PLUTON electronic postoji već 21. godinu i bavi se proizvodnjom medicinske i kozmetičke opreme kao i drugih elektronskih aparata i opreme.

Pored standardnih aparata koji se koriste u fizikalnoj medicini, dijadinamik,tens, interferentne, eksponencijalne struje, magnet, soft laseri malih i velikih snaga, ultrazvuk 1 MHz i 3 MHz, poslednjih deset godina bavimo se i proizvodnjom radiohirurških aparata i kozmetičke opreme. Body stimulatori, Jonos i galvan za terapiju HIPERHIDROZE, D“Arsonval, Miolift, Epilator, Radiotalsni lifting, Radiofrekvencija, Mezoterapija bez igala, Ultrazvučna KAVITACIJA, Rejuvenacija kože lica i tela, Ultrazvučni piling Skin Scrubber itd…

Takođe smo, prvi i jedini u Srbiji, 2006 godine proizveli TROPOLNU RADIOFREKVENCIJU.

Danas možemo da se pohvalimo novim proizvodom, QUADRO POLARNOM radiofrekvencijom, najnaprednijim aparatom iz oblasti radiofrekventnih (ili radiotalasnih) aparata za primenu u medicini i profesionalnoj kozmetici.

Za naše aparate dajemo i besplatnu stručnu obuku! Pošto smo sigurni u kvalitet svojih proizvoda
produžili smo garantni rok na 48 i više meseci.

Stručni tim PLUTON electronic-a čine više stručnjaka, saradnika iz oblasti medicine, profesionalne kozmetike i elektronike.

Vlasnik PLUTON electronic-a je diplomirani inženjer elektronike sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti „aparativne medicine“.

Sertifikati